Du visar för närvarande Nu kör vi!
Kommer snart

Nu kör vi!

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:Nyhet

Vi registrerade Contruster Engineering AB den 4 juli och till största del har vår ”semester” tillägnats förberedelser inför hösten. IT, försäkringar, litteratur, F-skatt och ekonomisystem är till stor del upphandlat och sjösatt. Nu är vi redo för projekt!

Contruster uttalar vi ”kontraster” där Con står för konstruktion och Truster för tillit/förtroende. Vårt engagemang och höga grad av service hoppas vi blir de kontraster som gör oss unika.
Vårt huvudsakliga fokus är byggkonstruktion som innefattar dimensionering och redovisning av grundkonstruktioner, platsbyggda eller prefabricerade konstruktioner av betong, stål eller trä – var för sig eller i sin helhet.

Den 1/9 får vi tillgång till vår kontorslokal som kommer finnas på våning 5 på Västra Storgatan 12 i Jönköping. Här kommer vi att trivas bra med goda pendlingsmöjligheter och närhet till flertalet restauranger. 

Vi har så smått startat igång konton på Facebook, LinkedIn och Instagram. De har inte varit så frekvent uppdaterade ännu då vi har fått lägga mycket fokus på annat, men följ oss gärna genom länkarna uppe till höger så får ni ta del av fler nyheter, kommande projekt och spännande utmaningar.

Nu kör vi!