Du visar för närvarande Praktikplats 2021

Praktikplats 2021

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:Nyhet

På grund av rådande restriktioner så kommer vi inte deltaga på Karriärum 2020 på Tekniska Högskolan, Jönköping University som planerat. Istället kommer vi bjuda in några studenter till ett enklare intervjutillfälle på vårt kontor för att träffa möjliga kandidater för praktikplatsen under våren 2021. Detta kommer att ske när man har släppt på restriktionerna igen. Då får du möjlighet att träffa oss och få veta mer om företaget, vad vi gör och vad vi kan erbjuda på en praktikplats samt att vi får möjlighet att lära känna dig lite bättre.

Om praktikplatsen

Vi söker nu en blivande praktikant som studerar till Byggnadsingenjör med inriktning BHV eller BB på Jönköping University.

Under din praktik kommer du att få prova på rollen som byggnadskonstruktör. Du kommer bland annat att få modellera i 3D i programmet Tekla Structures, ta fram konstruktionsritningar, samt om intresse och möjlighet finns utföra enklare konstruktionsberäkningar i program såsom Frame Analysis.

Vi arbetar i team med varierande storlek beroende på projektets omfattning. Du kommer att få vara delaktig i skarpa projekt och utföra samma arbetsuppgifter som oss men med vår stöttning.

Om dig

Vi söker dig som har ett intresse för konstruktion samt problemlösning. Du ska vara en noggrann och strukturerad person samt vara driven och nyfiken på att lära dig mer och ha viljan att utnyttja din tid som praktikant till fullo. Vi värdesätter personkemi högt och söker en person som vi tror kommer passar bra in i gruppen.

Meriterande                     

  • Grundläggande förkunskaper inom Tekla Structures
  • Intresse för statiska beräkningar

Låter detta som något för dig?
Skicka in ditt CV samt personliga brev till: Fabian.hagenius@contruster.se