Du visar för närvarande Vi vill bli fler!

Vi vill bli fler!

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:Nyhet

Vi fortsätter växa och söker därför en ny husbyggnadskonstruktör till vårt kontor i Jönköping!

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med önskad start under hösten 2020. Din arbetsplats kommer vara vårt kontor på Västra Storgatan 12 i Jönköping där du blir en del av ett hungrigt och härligt gäng med bra sammanhållning och högt i tak.

Vi söker dig med utbildning som högskoleingenjör eller civilingenjör inom bygg och med minst tre års arbetslivserfarenhet som konstruktör. Du behöver även ha goda språkkunskaper i svenska och engelska samt inneha B-körkort. Du arbetar obehindrat i Tekla Structures och/eller Revit och det är meriterande om du behärskar statiska beräkningar.

 

Vem är du?

Du är en positiv, engagerad och strukturerad person som tycker om att ta initiativ och som gillar problemlösning. Du har en förmåga att driva flera projekt parallellt och trivs med att arbeta i grupp. Vidare bör du ha haft en tidigare roll som handläggande konstruktör.

Contruster grundades i juli 2019 och vi är idag fyra medarbetare som hittills har genomfört konstruktionsuppdrag spridda över södra och mellersta Sverige. Vi projekterar grundkonstruktioner, platsbyggda och prefabricerade stommar i stål, trä och betong och tar gärna en helhet i uppdragen där vi får konstruera både grund- och stomkonstruktioner. Vi arbetar med både nyproduktion såväl som om- och tillbyggnation där vi kan vara med både i tidiga utredningsskeden såväl som i bygghandlingsskedet.

Våra kunder är framförallt byggentreprenörer men vi utför också uppdrag åt byggherrar, fastighetsutvecklare, arkitekter och konsulter.

Låter detta som ett jobb för dig? Skicka ditt CV och ett personligt brev till: christian.aslew@contruster.se

 

Information om jobbet

  • Befattning: Byggnadskonstruktör
  • Arbetstid: Heltid
  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Lön: Fast månadslön

 

Vid frågor om tjänsten, maila christian.aslew@contruster.se eller ring 070-280 17 67.