Du visar för närvarande Vi söker byggnadskonstruktör till vårt kontor i Jönköping

Vi söker byggnadskonstruktör till vårt kontor i Jönköping

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:Nyhet

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med önskad start under hösten 2021. Din arbetsplats kommer vara vårt nya fräscha kontor på Södra Strandgatan 3 i Jönköping där du blir en del av ett drivet gäng som vill utvecklas tillsammans.

Contruster grundades i juli 2019 och vi är idag sex medarbetare som hittills har genomfört konstruktionsuppdrag spridda över södra och mellersta Sverige. Vi projekterar grundkonstruktioner, platsbyggda och prefabricerade stommar i stål, trä och betong och tar gärna en helhet i uppdragen där vi får konstruera både grund- och stomkonstruktioner. Vi arbetar med både nyproduktion såväl som om- och tillbyggnation där vi kan vara med både i tidiga utredningsskeden såväl som i bygghandlingsskedet. Våra kunder är framförallt byggentreprenörer men vi utför också uppdrag åt byggherrar, fastighetsutvecklare, arkitekter och konsulter.

Vem är du?

Vi söker i första hand dig med utbildning som civilingenjör inom bygg och med minst tre års arbetslivserfarenhet som konstruktör inom bygg.
Du är självgående och utför statiska beräkningar och analyser av alla typer av byggnader. Dina främsta arbetsuppgifter kommer vara lastnedräkningar och dimensionering av såväl grundkonstruktioner som prefabricerade betong- och stålstommar. Du bör ha god kunskap inom Strusofts programvaror och det är meriterande om du behärskar andra beräkningsprogram samt har grundläggande kunskaper i Tekla Structures. Vidare behöver du goda språkkunskaper i svenska och engelska samt inneha B-körkort.

Du är en positiv, engagerad och strukturerad person som och tycker om att ta initiativ och lösa problem. Du har en förmåga att driva flera projekt parallellt och trivs med att arbeta i grupp.

Låter detta som ett jobb för dig? Skicka ditt CV och ett personligt brev till: nicklas.landen@contruster.se

 

Kort information om tjänsten

  • Befattning: Konstruktör (bygg)
  • Plats: Jönköping
  • Arbetstid: Heltid
  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Lön: Fast månadslön

Vid frågor om tjänsten, maila nicklas.landen@contruster.se eller ring 010-333 35 72